Det går bra nu.

Såååå otroligt lycklig över att äntligen vara frisk! (så gott som, snorig bara)
Match i söndags, träning i måndags, milen + 2km jogging i tisdags, zumba på idrotten i onsdags, träning igår, zumba på idrotten idag och så Fredagsmys på gymmet ikväll!
Japp, ni läste rätt! Jag ska på gymmet för första gången någonsin!
Anledningen till att jag börjar gymma är att jag vill utvecklas mer som målvakt och behöver därför mer styrka och kondition!
Och för att jag tror att det kommer passa mig väldigt bra! OCH jag tror att jag kommer må så mycket bättre, både fysiskt och psykiskt!
Nästa vecka:
Träning måndag, milen/gymmet tisdag, zumba och milen/gymmet/vila onsdag, TANDLÄKAREN! och träning torsdag, zumba och kanske milen/gymmet fredag, match lördag, milen/vila söndag.

Har nu haft ont i mina tänder från och till i 1 och ett halvt år. Har varit vid tandläkaren på Hemse och hos specialisten på sjukhuset, men det enda de sa var att det var en nerv ifrån överkäken som nog låg för nära mina tänder i underkäken och att det skulle växa bort..
Nu har jag så ont så jag vknappt vet vart jag ska ta vägen...
Jag tror inte att det är någon nerv som ligger ivägen. Mina tänder i underkäken är snea och trycker på varandra(sitter uppe på varandra också).
Så nu har pappa beställt tid till den "nya" tandläkaren här i Burgsvik, hoppas som faan att han kan fixa det!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0